torsdag, november 30, 2023
HemBibelhälsningMin Bibelhälsning - Paul Nilsson

Min Bibelhälsning – Paul Nilsson

”HERREN är min starkhet och min lovsång, han blev min frälsning. Man sjunger med jubel om frälsning i de rättfärdigas hyddor: ” HERRENS högra hand gör mäktiga ting. HERRENS högra hand upphöjer, HERRENS högra hand gör mäktiga ting.” Jag skall inte dö utan leva och förkunna HERRENS gärningar.”
‭‭Psaltaren‬ ‭118:14-17‬

Herren är min starkhet och min lovsång, han blev min frälsning. Man sjunger med jubel om frälsning i de rättfärdigas hyddor: “Herrens högra hand gör mäktiga ting. Herrens högra hand upphöjer, Herrens högra hand gör mäktiga ting.” Jag skall inte dö utan leva och förkunna Herrens gärningar.

Ett fantastiskt och trosstärkande löftes-ord att få vila och förtrösta på i tider som dessa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste

00:00:00
00:49:02
00:00:00

Populära

00:46:23
00:00:00

Gudstjänst den 1 november

00:00:00