Min Bibelhälsning – Paul Nilsson

Min Bibelhälsning - Paul Nilsson

”HERREN är min starkhet och min lovsång, han blev min frälsning. Man sjunger med jubel om frälsning i de rättfärdigas hyddor: ” HERRENS högra hand gör mäktiga ting. HERRENS högra hand upphöjer, HERRENS högra hand gör mäktiga ting.” Jag skall inte dö utan leva och förkunna HERRENS gärningar.”
‭‭Psaltaren‬ ‭118:14-17‬

Herren är min starkhet och min lovsång, han blev min frälsning. Man sjunger med jubel om frälsning i de rättfärdigas hyddor: “Herrens högra hand gör mäktiga ting. Herrens högra hand upphöjer, Herrens högra hand gör mäktiga ting.” Jag skall inte dö utan leva och förkunna Herrens gärningar.

Ett fantastiskt och trosstärkande löftes-ord att få vila och förtrösta på i tider som dessa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.