Information inför extra årsmöte den 22 november

Kallelse Extra Årsmöte

EXTRA ÅRSMÖTE

Som vi tidigare informerat om kallar styrelsen till ett extra årsmöte i Korskyrkan Götene söndagen den 22 november 18:00 kring frågan om en projektanställning av en barnpedagog. I vår församlings- ordning/stadgar står att anställning enbart kan beslutas under årsmötet eller extra årsmöte.

Tanken att använda en stor del av ”Götenefonden” till en längre projektanställning av en medarbetare med inriktning barn/familj har växt fram under samtal i församlingen. Under församlingsinfo den 19 september fick vi beskrivet vilka önskemål som finns hos barn & familjerådet.

Församlingsledarna, styrelsen och barn & familjerådet står gemensamt bakom denna tanke och har arbetet fram ett förslag som ligger i linje med de samtal som förts i församlingen. Just nu förbereder styrelsen ett beslutsunderlag som kommer skickas ut senast den 15 november. Där kommer vi presentera ett ekonomiskt underlag och ett utkast till arbetsbeskrivning.

Vi ser fram emot att gå från diskussion till handling i denna fråga!

VÅRA LOKALER FÖRÄNDRAS

I samband med att behovet av samtalsrum ökar och vi i kyrkan bildar ett själavårdsteam har vi beslutat att flytta upp kontoren till den f.d. lägenheten. Målet är alltså att frigöra utrymmen för samtalsrum där idag kontoren på nedervåningen finns. Det gamla köket håller nu på att göras om. Lite mer info om detta kommer den 22 november.

FÖRSAMLINGENS EKONOMI

Under det extra årsmötet kommer vi också som en del av genomgången av beslutsunderlaget för anställningen också titta lite extra på församlingens totala ekonomi.

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

Vi kommer självfallet följa myndigheternas råd och rekommendationer. Detta innebär att mötet på kort varsel kan ställas in eller flytta över till en digital plattform. Följ församlingens information rörande Gudstjänster och samlingar.

Till sist Guds rika välsignelse till Er alla i församlingen!

Mikael Tilly föreståndare och
Mikael Widlund ordförande i Korskyrkan Götene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.