Prova på en Alphakurs

Alphakurs hösten 2022

Onsdag den 7 september 18:30 är det en prova-på gång för höstens Alphakurs. Alphakursen är en grundkurs i kristen tro, där man äter tillsammans, ser på ett föredrag om ett ämne och sedan samlas i mindre grupper för att fritt samtala om detta. Alla frågor är okej och ingen förkunskap krävs. Sedan startar Alphakursen upp den 14 september 18:30 med träffar varje onsdag fram till mitten av november, vi har dessutom en helg tillsammans den 22-23 oktober i Götene. Kursen är gratis, det finns en frivillig avgift för maten.

7 sep. Finns det mer att upptäcka i livet?

14 sep. Vem är Jesus?

21 sep. Varför dog Jesus?

28 sep. Hur ska jag kunna tro?

5 okt. Hur och varför ska jag be?

12 okt. Hur och varför ska jag läsa Bibeln?

19 okt. Hur leder Gud oss?

Alphahelgen

Lö 22 okt. Om den Helige Ande

Sö 23 okt. Hur kan jag göra det bästa med resten av mitt liv?

26 okt. Hur kan jag stå emot det onda?

2 nov. Hur och varför ska jag berätta om min tro?

9 nov. Helar Gud idag?

16 nov. Vad ska jag med kyrkan till?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.